Hyppää sisältöön

Räätälöidyt WordPress- verkkosivut

Olemme erikoistuneet räätälöityjen WordPress- verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Suunnittelemme ja toteutamme sivuston ulkoasun, erilaiset toiminnot ja integroinnit tarpeidesi mukaan. Kun verkkosivusto on valmis olemme mielellämme aktiivisesti mukana myös sivuston jatkokehityksessä.

WordPress on tällä hetkellä maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, sen markkinaosuus on noin 40% kaikista verkkosivustoista. Sisällönhallintajärjestelmän avulla sinä pystyt muokkaamaan ja lisäämään helposti uutta sisältöä verkkosivuillesi, ilman minkäänlaista teknistä osaamista. WordPressissä sisällön muokkaus tapahtuu lohkoihin perustuvan editorin avulla.

Leadership Potential Groupin verkkosivujen etusivu. Sivun värimaailma on valkoinen ja vaaleansinen.

Verkkosivut osana suurempaa kokonaisuutta?

Voimme liittää WordPress- verkkosivusi muihin käyttämiisi järjestelmiin, kuten esimerkiksi asiakkuuksien hallintajärjestelmään (CRM) tai uutiskirjejärjestelmään kuten esimerkiksi MailChimp.

WordPressin Woocommerce- verkkokauppalisäosalla voidaan toteuttaa räätälöityjä verkkokauppatoteutuksia. Olemme toteuttaneet useita verkkokauppoja niin suomalaisille kuin ulkomaisillekkin asiakkaillemme.

Saavutettavuus

Verkkosivujen käytettävyyden lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota saavutettavuuteen. Saavutettavia verkkosivuja varten on kehitetty Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 -ohjeistus. Pyrimme noudattamaan WCAG 2.1 -ohjeistusta, niin että verkkosivusto täyttää tekniseltä osaltaan A- ja AA- tason vaatimukset. Näin verkkosivusto tulee saavutettavaksi laajalle joukolle ihmisiä, joilla on erilaisia vammoja tai rajoitteita.

Verkkosivujen kehitys alusta loppuun

Pohjatyö

Projekti alkaa perusteellisella pohjatyöllä. Heti alkuun saat meiltä kysymyksiä joilla kartoitamme tarkemmin tarpeitanne.

Aloituspalaverit pidetään etänä, käytämme apuna digitaalisia alustoja, joilla pystytään yhdessä suunnittelemaan verkkosivujen rakenneta ja sisältöä.

Verkkosivujen visuaalisen ilmeen suunnittelu

Suunnittelemme luonnoksen verkkosivujen ilmeestä.

Pääset kommentoimaan ja antamaan palautetta, jonka jälkeen luonnokseen tehdään muutoksia.

Luonnosvaiheeseen sisältyy rajoittamaton määrä korjauskierroksia. Tällä haluamme varmistaa että olet 100% tyytyväinen verkkosivustosi ulkoasuun.

Verkkosivujen tekninen toteutus

Toteutamme WordPress- verkkosivuston suunnitellun rakenteen ja ulkoasun luonnoksen perusteella.

Toteutuksen aikana saat linkin keskeneräiselle verkkosivustolle ja pääset kommentoimaan ja vaikuttamaan tehtyihin ratkaisuihin.

Sisällön syöttö ja julkaisu

Kun tekninen totetus on päässyt tiettyyn vaiheeseen alkaa sisällön syöttö, joka tapahtuu joko meidän tai asiakkaan toimesta.

Saat meiltä pdf-ohjeet verkkosivustosi sisällön päivittämiseen. Järjestämme myös koulutuksia, jossa opetellaan WordPressin käyttöä ja sisällön muokkausta juuri sinun verkkosivuillasi.

Kun sisältö on paikallaan ja sivusto valmis, se voidaan julkaista. Sivuston julkaisun jälkeen olemme mielellämme mukana verkkosivujen jatkokehityksessä ja ylläpidossa.

Demo Finlandin uudet verkkosivut.

Miksi valita Muuks Creative?

Räätälöidyn ulkoasun suunnittelu

Graafikkomme luo yksilöllisen ja muista erottuvan visuaalisen ilmeen, unohtamatta verkkosivuston käytettävyyttä ja saavutettavuutta.

Tekninen osaaminen

Olemme toteuttaneet WordPress- verkkosivustoja vuodesta 2013 lähtien. Pyrimme jatkuvasti pysymään kehityksessä mukana ja kehittämään osaamistamme.

Asiakaspalvelu ja viestintä

Autamme myös verkkosivujen julkistamisen jälkeen ja vastaamme kysymyksiin ilmaiseksi. Meillä asiakas on suoraan yhteydessä tekijöihin ilman välikäsiä.

Ota yhteyttä! Olemme se mukava ja mutkaton vaihtoehto.

Tutustu portfolioomme

Hannu Heljala

Varaa ilmainen konsultointi

Voit varata ajan kalenteristani ja käydään yhdessä läpi miten me voisimme auttaa teidän organisaatiota.

Varaa aika

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä

    Tämä sivusto on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.