Hyppää sisältöön

Räätälöidyt WordPress-verkkosivut

Olemme erikoistuneet räätälöityjen WordPress-verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Suunnittelemme ja toteutamme sivuston ulkoasun, erilaiset toiminnot ja integroinnit tarpeidesi mukaan. Kun verkkosivusto on valmis olemme mielellämme aktiivisesti mukana myös sivuston jatkokehityksessä.

WordPress on tällä hetkellä maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, sen markkinaosuus on noin 40 % kaikista verkkosivustoista. Sisällönhallintajärjestelmän avulla sinä pystyt muokkaamaan ja lisäämään helposti uutta sisältöä verkkosivuillesi, ilman minkäänlaista teknistä osaamista. WordPressissä sisällön muokkaus tapahtuu lohkoihin perustuvan editorin avulla.

Leadership Potential Groupin verkkosivujen etusivu. Sivun värimaailma on valkoinen ja vaaleansinen.

Verkkosivut osana suurempaa kokonaisuutta?

Voimme liittää WordPress-verkkosivusi muihin käyttämiisi järjestelmiin, kuten esimerkiksi asiakkuuksien hallintajärjestelmään (CRM) tai uutiskirjejärjestelmään kuten esimerkiksi MailChimp.

WordPressin Woocommerce-verkkokauppalisäosalla voidaan toteuttaa räätälöityjä verkkokauppatoteutuksia. Olemme toteuttaneet useita verkkokauppoja niin suomalaisille kuin ulkomaisillekin asiakkaillemme.

Olemme myös toteuttaneet täysin räätälöityjä maksamisen toteutuksia (esimerkiksi lahjoituksia varten) Paytrailin rajapintaa hyödyntäen.

Saavutettavuus

Verkkosivujen käytettävyyden lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota saavutettavuuteen. Saavutettavia verkkosivuja varten on kehitetty Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) -ohjeistus. Pyrimme noudattamaan WCAG 2.2 -ohjeistusta, niin että verkkosivusto täyttää tekniseltä osaltaan A- ja AA-tason vaatimukset. Näin verkkosivusto tulee saavutettavaksi laajalle joukolle ihmisiä, joilla on erilaisia vammoja tai rajoitteita.

Verkkosivujen kehitys alusta loppuun

Pohjatyö

Projekti alkaa perusteellisella pohjatyöllä. Heti alkuun saat meiltä kysymyksiä, joilla kartoitamme tarkemmin tarpeitanne.

Kaikki palaverit hoituvat etäyhteydellä. Aloitustyöpajoissa käytämme digitaalisia työkaluja, joilla voimme yhdessä kanssasi suunnitella rakennetta ja käyttöliittymää.

Suunnittelu

Suunnittelemme luonnoksen miltä verkkosivusto tulee näyttämään valmiina.

Pääset kommentoimaan ja antamaan palautetta luonnoksesta, jonka jälkeen siihen tehdään muutoksia.

Luonnosvaiheeseen sisältyy rajoittamaton määrä korjauskierroksia. Tällä haluamme varmistaa että olet 100% tyytyväinen verkkosivustosi ulkoasuun.

Tekninen toteutus

Toteutamme WordPress-verkkosivuston suunnitellun rakenteen ja ulkoasun aloitustyöpajassa yhdessä sovitun rakenteen ja visuaalisen luonnoksen perusteella.

Toteutuksen aikana saat linkin keskeneräiselle verkkosivustolle ja pääset kommentoimaan ja vaikuttamaan tehtyihin ratkaisuihin.

Sisällöt ja julkaisu

Kun tekninen toteutus on päässyt tiettyyn vaiheeseen alkaa sisältöjen syöttö, joka tapahtuu joko meidän tai asiakkaan toimesta.

Saat meiltä PDF-ohjeet verkkosivustosi sisällön päivittämiseen. Järjestämme myös koulutuksia, jossa opetellaan WordPressin käyttöä ja sisällön muokkausta juuri sinun verkkosivuillasi.

Kun sisältö on paikallaan ja asiakas on tyytyväinen verkkosivustoon, on aika julkaista verkkosivut. Julkaisun jälkeen olemme mielellämme mukana myös verkkosivuston jatkokehityksessä ja ylläpidossa.

Miksi valita Muuks Creative?

Räätälöidyn ulkoasun suunnittelu

Graafikkomme luo yksilöllisen ja muista erottuvan visuaalisen ilmeen, unohtamatta verkkosivuston käytettävyyttä ja saavutettavuutta.

Tekninen osaaminen

Olemme toteuttaneet WordPress-verkkosivustoja vuodesta 2013 lähtien. Pyrimme jatkuvasti pysymään kehityksessä mukana ja kehittämään osaamistamme.

Asiakaspalvelu ja viestintä

Autamme myös verkkosivujen julkistamisen jälkeen ja vastaamme kysymyksiin ilmaiseksi. Meillä asiakas on suoraan yhteydessä tekijöihin ilman välikäsiä.

Ota yhteyttä! Olemme se mukava ja mutkaton vaihtoehto.

Tutustu portfolioomme

Hannu Heljala

Varaa ilmainen konsultointi

Voit varata ajan kalenteristani ja käydään yhdessä läpi miten me voisimme auttaa teidän organisaatiota.

Varaa aika

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä