Hyppää sisältöön

UKK-instituutti

UKK-instituutti on terveys- ja liikunta-alalla toimiva yksityinen tutkimus- ja asiantuntijakeskus.

Uudistimme UKK-instituutin laajat ja sisältörikkaat verkkosivut. Uudistuksen tavoitteina oli mm. tehdä käyttäjälle helpommaksi löytää tarvitsemaansa tietoa, parantaa käyttäjäkokemusta erityisesti mobiilissa sekä parantaa sivuston saavutettavuutta.⁠

Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli luoda selkeä ja UKK-instituutin näköinen sivusto, parantaa sivujen saavutettavuutta, selkiyttää valikkoja, tarjota hyvät hakutoiminnot ja mukavalla tavalla erottuvia linkityksiä sivuston osien välille. Pitkä lista tarpeita ja toiveita jatkui vielä tuosta. Ja massiivinen sisältö tuli istuttaa siihen. Mutta niin vaan onnistuimme Muuksin kanssa.

Marjan ehdotusten myötä löytyi juuri meille sopiva ilme. Hannu puolestaan auttoi meitä teknisen puolen määrittelyissä ja valinnoissa. Hän myös loihti meille toimivat ratkaisut aineistopankkiimme ja hakemistoillemme.

Reilun puolen vuoden projekti eteni Muuksin osalta mutkitta ja aikataulussa. Talollamme on takana jo kolme onnistunutta sivustouudistusta Muuksin kanssa. Ja seuraava yhteinen verkkosovellushankkeemme on käynnistetty.

– Raija Oksanen, Koulutus- ja viestintäsuunnittelija –

ukkinstituutti.fi

Mitä teimme: Verkkosivut

Lisää portfoliosta

Hannu Heljala

Varaa ilmainen konsultointi

Voit varata ajan kalenteristani ja käydään yhdessä läpi miten me voisimme auttaa teidän organisaatiota.

Varaa aika

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä

    Tämä sivusto on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.