Hyppää sisältöön

Takuusäätiö

Takuusäätiö on kotitalouksien arjen raha-asioiden asiantuntija, joka auttaa ihmisiä ottamaan oman taloutensa haltuun. Loimme Takuusäätiölle uuden visuaalisen ilmeen.

Takuusäätiö päätti uudistaa ilmeensä koska vanha visuaalinen ilme ei enää vastannut nykypäivän strategiaa. Heillä ei myöskään ollut vahvaa visuaalista ilmettä vaan eri materiaalit olivat hieman ”eri paria” keskenään.

Loimme Takuusäätiölle uuden ilmeen joka viestii Takuusäätiön strategiaa. Uusi logo symbolisoi ajatusta ”Takuusäätiö auttaa plussan puolelle”. Uudella väri- ja kuvamaailmalla, typografialla, graafisilla symboleilla ja niihin tehdyllä ohjeistuksella Takuusäätiö saa luotua helpommin uutta materiaalia jotka viestivät Takuusäätiön sanomaa.

Yhteistyö Muuksin kanssa oli sujuvaa ja olemme erittäin tyytyväisiä Marjan Takuusäätiölle tekemään ilmeuudistukseen. Hän sai heti erinomaisesti kiinni toiveistamme ja rakensi ilmettämme ammattitaitoisesti arvojemme ja viestintätarpeidemme pohjalta. Marja huomioi työssään hyvin myös saavutettavuuteen liittyvät seikat. Työskentely oli helppoa sekä mutkatonta ja kaikki sujui sovittujen aikataulujen mukaisesti.
– Elina Kelola, viestinnän asiantuntija, Takuusäätiö –

Mitä teimme: Visuaalinen ilme

Lisää portfoliosta

Etsitkö graafista suunnittelijaa?

Soita Marjalle numeroon 040 529 6137 ja keskustellaan lisää tarpeistasi.

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä