Hyppää sisältöön

Smartmoves

Smartmoves on UKK-insitituutin hanke jonka tavoitteena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja fyysisesti aktiivista toimintakulttuuria oppilaitoksissa. Kohderyhmänä ovat toisen asteen opiskelijat ja oppilaitosten henkilöstö.

Hankkeelle oli luotu aikaisemmin visuaalinen ilme ja verkkosivut, mutta niiden koettiin olevan vanhentuneita. Tavoitteena oli nyt selkeämpi, raikkaampi ja rauhallisempi kokonaisuus, joka puhuttelisi sekä opiskelijoita että opettajia.

Loimme uuden ilmeen joka käytti hyväksi elementtejä vanhasta ilmeestä tuoden ne tähän päivään. Logo selkeytettiin aiemmasta ”graffittityylistä”, mutta vanhan logon S säilytettiin luomaan yhteyttä vanhaan ilmeeseen. Aikaisemmin käytössä olleesta kuvioinnista tehtiin eri väriversioita ja sitä käytetään nyt hieman hillitymmin. Värit, valokuvatyyli sekä typografia uudistettiin uudelleen.

Kaikki visuaalisen ilmeen elementit koottiin graafiseen ohjeistukseen joka auttaa hankkeen parissa työskenteleviä kun hankkeelle luodaan uutta materiaalia. Hankkeelle luotiin responsiivisten verkkosivujen lisäksi myös flyer, huppari- ja kassidesign.

www.smartmoves.fi

Yhteistyö Muuksin kanssa oli sujuvaa ja toiveemme otettiin tarkasti huomioon. Saimme asiantuntevaa, joustavaa ja ystävällistä palvelua. Olemme todella tyytyväisiä tulokseen!
– Saara Koskinen, Smart Moves -hanke/UKK-instituutti –

Mitä teimme: Verkkosivut, Visuaalinen ilme

Lisää portfoliosta

Etsitkö graafista suunnittelijaa?

Soita Marjalle numeroon 040 529 6137 ja keskustellaan lisää tarpeistasi.

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä