Hyppää sisältöön

Arvokas-hanke

Arvokas-ohjelma rakentaa yhdenvertaisempaa Suomea. Ohjelmassa mukana on 25 yhteisöllisyyttä ja osallisuutta lisäävää hanketta ympäri Suomen. Hankkeiden kohderyhmä on laaja – hankkeissa edistetään esim. maahanmuuttajien, työttömien, pitkäaikaisvankien ja kasvattilasten asiaa. Arvokas-ohjelmaa koordinoi Suomen Setlementtiliitto ry.

Loimme ohjelmalle visuaalisen ilmeen, esityspohjat ja verkkosivut. Haasteena oli luoda visuaalinen ilme joka edustaa kaikkia ohjelman erilaisia kohderyhmiä positiivisella tavalla. Ratkaisimme haasteen luomalla visuaalisen ilmeen jonka perustana on kokoelma graafisia elementtejä, jotka edustavat erilaisia ihmisiä/ryhmiä. Näitä muotoja voidaan materiaalista riippuen muokata edelleen lisäämällä kasvonpiirteet, jolloin muodoista kehittyy ”heppusia”. Jo alussa Setlementtiliitolla oli selkeä toive että ohjelman tunnuksessa tulisi olla tiettyä ”leimamaisuutta”. Leimamainen tunnus sidottiin muihin visuaalisiin elementteihin positiivisella värimaailmalla.

www.sinaoletarvokas.fi

Halusimme Arvokkaalle ilmeen, joka yhdistää meitä Arvokas-toimijoita, mutta muistuttaa myös moninaisuudestamme. Marja loi meille ihanat heppuset, jotka viestittävät juuri tästä. Arvokas-tunnuksemme taas on sopivan arvokas, mutta kuitenkin mukavan leikkisä ja heppusiin sopiva. Marja kuunteli toiveitamme tarkasti ja toi työskentelyyn rohkeasti myös omaa näkemystään. Hannu toteutti verkkosivustomme Marjan suunnittelutyön pohjalta juuri sellaiseksi kuin halusimmekin. Marja ja Hannu ottivat alusta asti homman haltuun, ja kaikki työt sujuivat sovitusti ja aikataulussa. Voimme lämpimästi suositella Muuksia!
– Heidi Härmä, viestintäkoordinaattori –

Mitä teimme: Verkkosivut, Visuaalinen ilme

Lisää portfoliosta

Etsitkö graafista suunnittelijaa?

Soita Marjalle numeroon 040 529 6137 ja keskustellaan lisää tarpeistasi.

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä