Hyppää sisältöön

Mielihyvin duunissa -hanke

Mielihyvin duunissa -hanke kasvattaa työnantajien, oppilaitosten ja työterveyshuollon osaamista nuorten työntekijöiden mielenterveyden ja työkyvyn tukemisessa erilaisin menetelmin. Nuorille hanke tarjoaa matalan kynnyksen mielenterveyttä ja työelämätaitoja vahvistavaa tukea.

Meillä oli ilo luoda hankkeelle positiivinen ja nuorekas visuaalinen ilme. Ilme rakentui leikkisästä mutta selkeästä logosta, modernista typografiasta, raikkaasta väripaletista ja dynaamisista graafisista elementeistä.

Näiden lisäksi loimme hankkeelle esityspohjan, kirjepohjan sekä somepostauspohjat. Toteutimme somepostauspohjat suoraan Canvaan, jotta niiden käyttö on helppoa ja tehokasta. Tämä helpottaa hankkeen eri toimijoiden sisällöntuotantoa ja varmistaa, että brändi näkyy yhtenäisenä kaikissa somekanavissa.

Olen tehnyt yhteistyötä Marjan kanssa nyt jo kahdesti, kun olemme tarvinneet graafista ilmettä ja sosiaalisen median postauspohjia isohkoille yhteishankkeille ja voin lämpimästi suositella häntä vastaaviin projekteihin. Asiakkaan tarpeet kuunnellaan ja kartoitetaan Muuksissa tarkalla korvalla, työt valmistuvat ajallaan ja ammattitaito näkyy työn jäljessä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä!
– Venla Tuohino, viestinnän asiantuntija, Diak –

Lisää portfoliosta

Hannu Heljala

Varaa ilmainen konsultointi

Voit varata ajan kalenteristani ja käydään yhdessä läpi miten me voisimme auttaa teidän organisaatiota.

Varaa aika

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä