Hyppää sisältöön

Maistuva koulu

Maistuva koulu on Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry:n ja Itä-Suomen yliopiston kehittämä toimintamalli alakoulun ruokakasvatukseen. Toimintamallilla pyritään kehittämään koulujen ruokakasvatusta.

Toteutimme hankkeelle responsiiviset verkkosivut, jotka kertovat hankkeesta sekä sisältävät ideapankin. Ideapankista opettajat voivat hakea eri hakukriteereiden perusteella erilaisia harjoituksia oppilaille.

Verkkosivujen kehityksessä käytettiin palvelumuotoilun menetelmiä. Pyysimme prosessin aikana palautetta käyttäjiltä kolmeen eri otteeseen. Tämä auttoikin meitä toteuttamaan verkkosivut jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeisiin että hankkeen tavoitteisiin. Lue lisää prosessista täältä.

www.maistuvakoulu.fi

Maistuva koulu -sivustoa kehitettin yhdessä käyttäjien kanssa. Yhteistyö Marjan ja Hannun kanssa oli joustavaa ja sujuvaa. Arvostimme erityisesti sitä, että lopputuloksen ei tarvinnut olla kirkkaana mielessä jo tarjousta tehdessä, vaan saimme muuttaa mieltämme matkan varrella. Muuksin kanssa pohdimme erilaisia ratkaisuja, kun loppukäyttäjiltä saatiin lisää tietoa ja palautetta. Ketterin verkkosivuprojekti, jonka olen päässyt tekemään!
– Silja Varjonen, Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry –

Mitä teimme: Verkkosivut

Lisää portfoliosta

Hannu Heljala

Varaa ilmainen konsultointi

Voit varata ajan kalenteristani ja käydään yhdessä läpi miten me voisimme auttaa teidän organisaatiota.

Varaa aika

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä