Hyppää sisältöön

LVI-Tekniset Urakoitsijat

LVI-Tekniset Urakoitsijat ry on LVI-asennusalan toimiala- ja työnantajajärjestö, joka valvoo jäsenyritystensä etuja työmarkkina- ja elinkeinopoliittisissa kysymyksissä. Tehtävämme oli toteuttaa kattava visuaalisen ilmeen uudistus yhdistykselle, joka oli kokenut merkittäviä muutoksia henkilöstössä ja toimintatavoissa.

Keskittyen yhdistyksen päivitettyihin arvoihin, visioon, missioon sekä tavoitemielikuvaan, suunnittelimme ja toteutimme uuden ilmeen, joka on moderni ja raikas. Logossa voi nähdä elementtejä jotka kuvastavat lämpöä, vettä ja ilmaa. Tämä teema kuvastui myös graafisissa elementeissä sekä elementtien muotoilussa.

Uudistus kattoi laajasti yhdistyksen tarpeet, sisältäen logon, värimaailman, typografian, valokuva- ja infograafityylin, esitysmateriaalit, rollupin sekä käyntikorttipohjan. Tavoitteenamme oli luoda ilme, joka ei ainoastaan vastaa tämän hetken tarpeita, vaan myös juhlistaa yhdistyksen 100-vuotista taivalta tarjoten vahvan pohjan seuraavalle vuosisadalle.

Muuks uudisti visuaalisen ilmeemme, johon olemme erittäin tyytyväisiä. Marjan kanssa yhteistyö oli sujuvaa: projekti eteni selkeästi ja aikataulussaan. Marja sai hyvin kiinni toiveistamme ja toteutti meille uuden ilmeen, joka on raikas, moderni ja vastaa uusittua toimintatapaamme.
– Pipsa Hiltunen, viestintäpäällikkö, LVI-Tekniset Urakoitsijat ry –

Lisää portfoliosta

Hannu Heljala

Varaa ilmainen konsultointi

Voit varata ajan kalenteristani ja käydään yhdessä läpi miten me voisimme auttaa teidän organisaatiota.

Varaa aika

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä