Hyppää sisältöön

Helmet

Helmet on pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen kirjastoverkko. Siihen kuuluvat Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kaupunginkirjastot.

Helmet.fi sivusto uudistettiin kirjastolaisten toimesta huhtikuussa 2016. Uudistuksen yhteydessä Muuksia pyydettiin uudistamaan Helmetin logo sekä visuaalinen ilme. Logoa haluttiin yksinkertaistaa, jotta se kävisi paremmin uuteen verkkosivustoon sekä haastavampiin painotuotteisiin. Tärkeintä uutta logoa suunniteltaessa oli, että se on erittäin selkeä ja helposti luettava. Muuks loi Helmetille uuden visuaalisen ilmeen sekä erilaisia pohjia, joiden avulla kirjastolaiset saavat helposti luotua uuden ilmeen mukaisia materiaaleja.

Marja Hautala on erittäin ammattitaitoinen graafikko, joka perehtyi hyvin taustoihin, otti taitavasti saadun työn haltuunsa ja ymmärsi hyvin viestintätarpeemme sekä Helmet-kirjastojen uusille ilme-elementeille sopivan visuaalisen maailman. Kaikki työt ovat hoituneet sovitusti, ovat olleet laadukkaita ja Marjan kanssa on ollut mukava työskennellä. Olemme hyvin tyytyväisiä töiden lopputulokseen ja suosittelemme Muuksia lämpimästi erityisesti visuaalisen identiteetin luomiseen ja raikastamiseen sekä kaikenlaisiin graafisiin töihin.
– Helmet-viestintätiimi –

Mitä teimme: Logosuunnittelu, Visuaalinen ilme

Lisää portfoliosta

Etsitkö graafista suunnittelijaa?

Soita Marjalle numeroon 040 529 6137 ja keskustellaan lisää tarpeistasi.

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä