Hyppää sisältöön

Demo Finland

Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo Finland on kaikkien eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö. Se toimii demokratian edistämiseksi tukemalla suomalaisten puolueiden sekä uusien ja kehittyvien demokratioiden puolueiden välisiä yhteistyöhankkeita.

Toteutuimme Demo Finlandille visuaalisen ilmeen uudistuksen sekä uudet saavutettavat verkkosivut. Demo Finlandin uusi logo viestii suomalaisesta demokratiasta. Siinä on visualisoitu kaikki Demo Finlandin jäsenet eli kaikki eduskuntapuolueet kuten he istuvat eduskunnassa.

Logon lisäksi uudistimme värit, typografian, käyntikortin, lomakepohjan, Mailchimp-pohjan, PowerPoint-pohjan, julistepohjan, rollupin, julkaisujen kansityylit, some-postauspohjat ja profiilikuvat somealustoille. Osa materiaaleista tehtiin suoraan Canvaan jolloin on helppo luoda uusia materiaaleja pohjia käyttäen.

Olimme hyvin tyytyväisiä sekä yhteistyön sujumiseen Muuksin kanssa että lopputulokseen. Saimme nopeasti vastauksia kysymyksiimme ja kommentteihimme, ja uudet verkkosivut saatiin toteutettua melko tiukassa aikataulussa. Marja sai heti alussa kiinni ajatuksistamme uuden visuaalisen ilmeen suhteen vaikka meillä ei ollutkaan kovin tarkkaa visiota. Oli hienoa nähdä, miten toiveemme kääntyivät ammattimaisesti toteutetuksi, raikkaan näköiseksi uudeksi ilmeeksi. Myös järjestömme hallitus oli erittäin tyytyväinen uuteen logoon ja ilmeeseen!
– Anna Juhola, viestintä- ja ohjelmasuunnittelija, Demo Finland –

Mitä teimme: Logosuunnittelu, Verkkosivut, Visuaalinen ilme

Lisää portfoliosta

Etsitkö graafista suunnittelijaa?

Soita Marjalle numeroon 040 529 6137 ja keskustellaan lisää tarpeistasi.

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä