Hyppää sisältöön

Äimä ry

Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry on yhdistys, joka auttaa raskausajan masennusta tai synnytyksen jälkeistä masennusta sairastavia ja vauva-ajan psykoosin kokeneita äitejä antamalla vertaistukea. Yhdistys myös tiedottaa näistä sairauksista eri tahoille.

Äimän verkkosivut oli uudistettu vuosi aikaisemmin, mutta ne eivät loppujen lopuksi olleet toimivat arjen työssä. Uudistimme Äimän verkkosivut kauttaaltaan käyttäen Äimälle aikaisemmin määriteltyjä värejä, kuviointeja sekä jo otettuja valokuvia.

Äimän toiminnan kannalta oli erittäin tärkeää luoda verkkosivuille toimiva foorumi, jota kautta äidit ja heidän läheisensä pääsevät keskustelemaan toistensa kanssa luotettavasti ja turvallisesti. Keskustelufoorumissa on kaksi osiota: julkinen, kaikille avoin keskustelualue sekä yksityinen, vain tietylle ryhmälle suunnattu keskustelualue. Yksityisellä alueella äidit voivat keskustella asioista ilman pelkoa siitä että kirjoitukset olisivat julkisia.

www.aima.fi

Yhteistyö oli helppoa ja sujuvaa, kiireisestä aikataulusta huolimatta. Palvelu oli nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista.
– Laura Piirainen –

Mitä teimme: Verkkosivut

Lisää portfoliosta

Etsitkö tekijää verkkosivuillesi?

Soita Hannulle numeroon 050 582 3955 ja keskustellaan lisää tarpeistasi.

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä

    Tämä sivusto on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.