Hyppää sisältöön

Graafinen suunnittelu ja kuvitus

Mietitkö joskus että jonkun asian voisi esittää mielenkiintoisemmin tai selkeämmin? Tässä kohtaa visuaalinen suunnittelu astuu peliin. Tylsästä Word-dokumentista saa luotua mielenkiintoisen oppaan tai monimutkaisesta prosessista selkeän kaavion. Ja jos halutaan, niin se voidaan tehdä myös saavutettavasti!

Vuosijulkaisun kansi aseteltuna keskelle kahden avatun aukeaman välissä.

Painotuotteet ja verkkomateriaalit

Muutamme viestisi visuaaliseen muotoon – oli kyse sitten painettavasta esitteestä tai verkkosivuille laitettavasta saavutettavasta oppaasta. Myös muut saavutettavat materiaalit kuten lomakkeet onnistuvat. Teemme myös somejulkaisujen graafista suunnittelua.

Kuvitus

Kuvituksilla voidaan luoda eri materiaaleihin uniikki ilme. Niillä saadaan myös vahvistettua tekstin viestiä. Kuvitusten avulla on mahdollista viestiä asioista joista voi olla vaikea viestiä vaikka valokuvin. Kuvituksia voidaan käyttää niin oppaissa, verkkosivuilla kuin somejulkaisuissakin.

Teemme kuvituksia muutamalla eri tyylillä. Ota yhteyttä kun etsit kuvittajaa. Kuulemme mielellämme toiveesi ja ehdotamme sopivaa ratkaisua pulmaasi.

Kuvituskuva jossa poika istuttaa kasvia maahan.

Infografiikka ja strategiavisualisoinnit

Monimutkaiset asiat on helpompi ymmärtää kun ne puetaan visuaaliseen muotoon. Sillä tavoin on myös mahdollista herättää lukijan kiinnostus aiheeseen.

Teemme mm. strategiavisualisointeja, prosessikuvauksia ja raporttien visualisointeja.

Ota yhteyttä! Olemme se mukava ja mutkaton vaihtoehto.

Tutustu portfolioomme

Etsitkö graafista suunnittelijaa?

Soita Marjalle numeroon 040 529 6137 ja keskustellaan lisää tarpeistasi.

Jätä yhteydenottopyyntö, olemme sinuun pian yhteydesssä